lauantai 7. heinäkuuta 2012

7. Roosalla

Menin tänään siis Roosalla. Harjoteltiin pohkeenväistöjä käynnissä. Tammukka meni ihan ok:sti, vaikka sillä oli vähän kiire. Loppua kohden alkoi onnistumaan. Sain Roosan jopa muotoon laukassa, koska se keskittyi parin kierroksen (se laukkas tosi kovaa ja pukitteli jonkun verran) jälkeen tosi hyvin ja muoto säily. Ravissa se vähän kompasteli, kun kentällä on pieniä kiviä hiekan alla tai oikeastaan jotku on aika isojakin, mutta siis se keskittyi enemmän, ettei kompastu, entä muotoon. En Roosalta muotoa kaivannutkaan, kuin vähän.

Vein sen ratsastuksen jälkeen laitumelle, sitten talliin tekemään iltaruoat. Laitoin ne karsinaan ja menin siivoilemaan sen kaappia. Rasvasin sen satulan ja kolmet suitset (aachen-, mexicolaiset- ja tavalliset suitset). Aivan ihanaa, kun Roosa saa koulusatulan, niin ei tarvitse estesatulalla, kun sillä könöttää eteenpäin. Roosan omistaja Sari tilasi Hööksiltä pari päivää sitten sen satulan, joten sen pitäs tulla tällä viikolla tai ens viikon alussa.

Siivoilun jälkeen siivosin parin muun hevosen karsinan ja menin hakemaan hiekkatarhasta semmoista söpöä minihihevosta Masia. Vaihdoin sille tallissa toiset päitset ja annoin Masan sen omistajalle. Ne harjoitteli vinkkaan menemistä. Menin sitten Roosan laitumelle ja hain sen hiekkatarhaan. Sitten olin sen kans siinä vähän aikaa ja vein sen sisälle puoli kaheksalta, niin se saa syödä iltaruoat.

♥, Sofia & Roosa


Sain laittaa kuvan Roosasta ♥


Roosan tarhakaveri Peeker "Pera"



Oonan ilme. Aikoja sitten otettu kuva (oona oli yötä) :D Terveisiä vaa oonalle!

8 kommenttia: